• Onze why

 • Squadron gelooft dat elke crisis een opportuniteit is om te evolueren, te groeien en te innoveren. Carlota Perez, een Brits-Venezolaanse geleerde in technologie en sociaal-economische ontwikkeling beweert dat de coronacrisis hét keerpunt kan zijn naar een tijdperk van grote economische bloei. Tesla founder, Elon Musk, heeft dit ook bevestigd en gelooft dat een nieuw tijdperk van tech innovatie eraan zit te komen. Tijdens de lockdown hebben we allemaal gemerkt dat er een ware verschuiving plaatsvond van het analoge naar het digitale. Alles moest plots online, waardoor we gezamenlijk enorme sprongen genomen hebben.

  Met Squadron willen we hierin het verschil maken door onze hands-on aanpak en onze ervaring met veranderingen die een positieve impact hebben op de continuïteit van onze maakbedrijven. Samen met onze klanten zoeken we doelgericht naar oplossingen waarbij procesoptimalisatie, digitalisatie of automatisatie de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn. We sturen mee naar zinvolle verandering en werkbaar werk voor alle betrokken partijen en medewerkers. Dat kan alleen maar een gunstig effect hebben voor iedereen!

Onze why Squadron 1
 • "Crisis kan leiden tot een gouden tijdperk"

  Bron: De Tijd
  “Het wordt altijd gezegd dat je een goede crisis nooit mag verspillen. En dat is exact wat men bedoelt: crisissen openen de deuren naar grootschalige veranderingen.”- Carlota Perez...lees verder
  • Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Ontdek de verschillende manieren waarop u ons kunt bereiken.

 • Contacteer ons
Cta bg

Keep up with us!

Wilt u altijd mee zijn? Geef dan hieronder uw e-mailadres in en ontvang onze must-reads, meest recente casestudies en on-/offline operations events.