Istockphoto 1414566486 612x612
 • De grootste voordelen van CTO

 • Een misverstand is vaak dat met CTO je niet kan voldoen aan specifieke klantwensen. Maar niets is minder waar!Bij CTO staat de klant nog steeds centraal, zij het binnen vooraf bepaalde kaders. Deze benadering biedt aanzienlijke voordelen die de algehele productie-efficiëntie en klanttevredenheid bevorderen.
  • CTO is minder foutgevoelig

   Door herhaalde toepassing van dezelfde productieprocessen worden mogelijke fouten snel geïdentificeerd en gemakkelijker opgelost. Het meer gestandaardiseerde karakter van CTO zorgt voor meer consistentie en vermijdt afwijkingen in producten.

   Kortere doorlooptijden

   Door minder noodzaak voor uitgebreide engineering kunnen productieprocessen bij CTO sneller worden gestart. De configuratie van standaardcomponenten vermindert de ontwikkelingstijd aanzienlijk. Dit resulteert in kortere doorlooptijden van bestelling tot levering.

   Kostenbesparing

   Je ingenieur hoeven niet bij elke klant ‘het warm water opnieuw uitvinden’. Zo wordt de arbeidsintensieve engineeringstijd aanzienlijk verminderd. Dit leidt tot efficiënter gebruik van resources en lagere operationele kosten.

   Verbeterde productkwaliteit

   Door gebruik te maken van standaardisatie zal de kwaliteit van je producten alleen maar verbeteren. De consistentie in het gebruik van vooraf bepaalde modules en configuraties resulteert in beter geteste en geoptimaliseerde producten.

    

   Door de voordelen van CTO te begrijpen en te omarmen, kunnen bedrijven niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van klanten maar ook de efficiëntie, kwaliteit en kostenbeheersing van hun productieprocessen maximaliseren.

   • Ontdek nog meer voordelen van CTO in onze gratis whitepaper