Opstart Michiel 2
 • Ontdek het verhaal van Michiel

 • Michiel startte begin 2022 op als project engineer bij het Digital Factory team. Daar begeleidt hij technische projecten van A tot Z, startende met de conceptfase, de engineering, het aankooptraject, de uitvoering en uiteindelijk de oplevering van het project wanneer alles naar behoren functioneert. Michiel heeft eerder al ervaring opgedaan als project engineer binnen de procesindustrie.
  • HOE ZIET EEN TYPISCHE DAG ALS PROJECT ENGINEER BIJ SQUADRON ERUIT?

  • ‘Eerlijk? De job is héél gevarieerd, er is weinig tot geen routine aan wat ik doe. Ik probeer zoveel mogelijk naar de klant of werf te gaan’ antwoordt Michiel. ‘Het project waar ik momenteel het meeste van mijn tijd aan spendeer, is de bouw van een greenfield fabriek in Roemenië voor een Vlaamse klant. Een zeer mooi, complex en uitdagend project. Momenteel is de ruwbouw in de finale fase, hierna start de opbouw van de installaties binnen in de fabriek. Het interessante aan het project is dat het ruim en gevarieerd is: bouw, utilities, vergunningen, machines en automatisatie komen allemaal aan bod.’

   WAT ZIJN BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VOOR SQUADRON MEMBERS?

   ‘Technische leergierigheid, resultaatgericht zijn en een goede portie gezond verstand!’ antwoordt Michiel meteen. ‘Bij SQUADRON gaan wij mee de fabriek binnen en zorgen we dat de oplossing volledig geïmplementeerd en ingeburgerd is en dat ze ook praktisch is. Pas dan zit onze taak er volledig op.’ Verder moet je als Squadron member ook flexibel zijn, je aanpassen aan de wensen en noden van de klant.

   Verder vertelt Michiel dat hij graag nog een opleiding zou volgen om meer in de diepte te kunnen gaan over automatisering. In zijn vrije tijd doet hij een opleiding residentieel elektricien met de plannen om later zelf een huis te (ver)bouwen. Aan initiatief zeker geen tekort!

 • Squadron Michiel1246f74ebfa6ccef80527c788cdbd38ee2ed8752cab225a4735eae28790a9743
   • WAAROM KOOS JIJ VOOR SQUADRON?

  • ‘Ik kom uit een zelfstandig gezin, dus het zat altijd al in de kaarten dat ik op een dag zelf ook de sprong zou maken en zelfstandige zou worden. Voor mij was dat dan ook een grote reden om aan te sluiten bij Squadron’ getuigt Michiel. Het feit dat hij kan meebouwen aan een scale-up die in de Vlaamse maakindustrie impact wil maken, is een mooi doel om je achter te scharen.

   • Member worden?
  • ‘Je komt terecht bij een tof team die tal van expertises heeft en elkaar goed aanvullen. Je vindt er altijd de juiste kennis terug. Squadron is ook zeer agile en wendbaar, ze kunnen er kort op de bal spelen en dat spreekt me aan. Ook aan uitdaging heb je geen tekort, bij Squadron krijg je steevast technische en complexe projecten die een waardige uitdaging vormen voor het hele team. Bij ons is het nooit saai!’

   Heb jij interesse om als member lid te worden van Squadron?

   Neem zeker eens een kijkje naar onze openstaande vacatures of contacteer Stephanie, onze People Expert, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe members!