Power Platform
 • Power Platform

 • In de VUCA wereld moet alles steeds sneller, goedkoper en beter. Producten moeten afgestemd zijn op de behoeften van de gebruiker. Dat is voor software niet anders. In het domein van software ontwikkeling biedt het Microsoft Power Platform hier het ultieme antwoord op.
  • Met een beperkte effort kan een applicatie op maat van uw bedrijfsproces opgeleverd worden die beschikbaar is in de browser, smartphone of tablet. Veel functionaliteit dus voor een lage kost.

   Slimme bedrijfsspecifieke applicaties zijn de kern voor een duurzaam concurrentieel voordeel binnen de digitale revolutie van de 21ste eeuw. Waar uw proces gekenmerkt wordt van een iets hogere complexiteit kan PowerApps geïntegreerd worden met programmatie op maat. Deze hybride oplossingen winnen aan populariteit, omdat ze het beste van 2 werelden samen brengen: de snelheid van het low code platform, gecombineerd met de flexibiliteit van software op maat.

   Power Apps biedt ook een uitbreidbaar platform waarmee professionele ontwikkelaars programmatisch kunnen communiceren met gegevens en metagegevens, bedrijfslogica kunnen toepassen, aangepaste connectoren kunnen maken en kunnen integreren met externe gegevens. Andere voordelen zijn enerzijds de integratie met de gekende Microsoft softwareproducten zoals bv. PowerBI, Teams, Excel, SharePoint, anderzijds de grote toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van het product.

   In combinatie met Power Automate worden repetitieve taken, het uitsturen van notificaties en het verzamelen van data geautomatiseerd. Het is een cloudgebaseerde service waarmee u processen en acties kunt maken en automatiseren die veel tijd en moeite besparen bij repetitieve taken.

   U kunt Microsoft Power Automate gebruiken om workflows tussen uw apps en services te automatiseren om bestanden te synchroniseren, meldingen te ontvangen, gegevens te verzamelen en meer. U kunt verbinding maken met meer dan 220 services en gegevens beheren vanuit cloud - of lokale bronnen.

 • Power platform1
  • Uit een recent onderzoek van Forrester Total Economic Impact bleek dat het gebruik van PowerApps en Microsoft Power Automate resulteerde in 362% meer ROI, 70% lagere ontwikkelingskosten en 15% effici├źntere bedrijfsprocessen.

   PowerApps wordt ingezet voor tal van toepassingsgebieden: goedkeuren van verlofaanvragen, registreren van afwijkingen, bedrijfsspecifieke workflows,...
   De mogelijkheden zijn eindeloos.

   Intern bij Squadron lanceerden we een sport challenge en werd ter ondersteuning een PowerApps hiervoor opgezet, just for fun!