NEW PARTNERSHIP Facebook bericht Vierkant Linked In bericht
 • Squadron en TRIMIT kondigen partnership aan.

 • Squadron en TRIMIT zijn verheugd om hun strategisch partnership aan te kondigen. Dit stelt Sqaudron in staat om de TRIMIT oplossing in België te verkopen, implementeren en ondersteuning aan te bieden aan bedrijven binnen de doelsectoren productie, configuratie, meubilair en mode.
  • "We zijn erg tevreden met onze samenwerking met TRIMIT. We geloven dat de innovatieve softwareoplossing van TRIMIT perfect bij onze klanten past. TRIMIT kan onze klanten in de maakindustrie helpen om efficiënter te werken en winstgevender te zijn. We kunnen niet wachten om deze samenwerking in gang te zetten en meerwaarde te creëren voor onze klanten."
   Dries Dewulf,
   Business Unit Manager van Squadron.

   TRIMIT staat bekend om zijn branche-expertise en geavanceerde, cloudgebaseerde softwareoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wereldwijd maken al meer dan 450 bedrijven gebruik van TRIMIT. Squadron is er sterk van overtuigd dat de software van TRIMIT, samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central als ERP, perfect past bij hun doelmarkt.

   "We zijn erg enthousiast om onze samenwerking met Squadron aan te kondigen. Vanaf de eerste ontmoetingen met Squadron voelden we hun diepgaande kennis binnen productie en configurati, een geweldige match met de mogelijkheden die TRIMIT biedt. We kijken er echt naar uit om samen te werken met het hoogopgeleide team van Squadron". 
   Lars Lindal,
   Partner Manager bij TRIMIT.