• Business technologie dat jouw bedrijf future-proof houdt

  • Squadron is jouw partner voor elk software implementatietraject van een maakbedrijf. Gezien onze jarenlange expertise kennen we de ins en outs van de meeste pakketten op de markt en weten we dat Microsoft Dynamics Business Central de ideale ERP oplossing is voor de maakindustrie. Gekoppeld met de verticale integratiesoftware van Trimit, en de CPQ-software van Elfsquad is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

 • Digitale transformatie
  • ERP

  • Een ERP (Enterprise Resource Planning) pakket is een geïntegreerde softwaretoepassing die wordt gebruikt om verschillende bedrijfsprocessen te beheren en te stroomlijnen. Het biedt een centrale database waarin alle belangrijke informatie wordt opgeslagen, zoals voorraadbeheer, financiën, inkoop, verkoop, productie en human resources. Door middel van een ERP pakket kunnen verschillende afdelingen binnen een organisatie efficiënter samenwerken, gegevens delen en realtime inzicht krijgen in belangrijke bedrijfsactiviteiten, waardoor de algehele productiviteit en besluitvorming worden verbeterd.

   Microsoft Dynamics Business Central

   Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de maakindustrie zijn we overtuigd van de kracht van Business Central als ERP voor deze sector. Squadron is daarom officiële partner in het Microsoft ecosysteem waardoor we de volledige implementatie en opvolging van Microsoft Dynamics Business Central kunnen aanbieden. 

   Business Central stelt productiebedrijven in staat om hun operationele processen te stroomlijnen en gegevens te centraliseren. Met een intuïtieve interface, flexibele aanpassingsmogelijkheden en naadloze integratie met andere Microsoft-producten, biedt Business Central een complete oplossing om de productiviteit te verhogen en de groei van het bedrijf te ondersteunen.

 • Schermafbeelding 2023 07 10 om 10 38 31
  • Verticale integratie voor de maakindustrie

  • Verticale integratie verwijst naar het proces waarbij een bedrijf verschillende stappen in de toeleveringsketen of waardeketen van een product of dienst op zich neemt. Door verticale integratie kan een bedrijf meer controle uitoefenen over zijn toeleveringsketen, kosten besparen, efficiëntie verbeteren, kwaliteit bewaken en concurrentievoordeel behalen. Het kan leiden tot een betere coördinatie tussen verschillende bedrijfsactiviteiten en een verbeterde klantgerichtheid, maar het brengt ook risico's met zich mee, zoals het beheren van verschillende bedrijfsprocessen en afhankelijkheid van interne capaciteiten.

   Om die risico’s tegen te gaan raden wij een uitbreiding van het ERP pakket aan, met name Trimit. De software van Trimit is gebouwd op Microsoft Dynamics Business Central en breidt de beste ERP software uit met business-specifieke mogelijkheden voor de maakindustrie.

 • CPQ
   • Logo black
   • Connecteer het sales proces met productie

  • Wil je nog een stap verder gaan? Dan kan je ook het volledige salesluik gaan digitaliseren en koppelen met het ERP pakket via CPQ software.

   Ook hier heeft Squadron een vast partnership met één van de beste oplossingen op de markt. Elfsquad levert CPQ-software op maat die Squadron naadloos kan integreren met de andere tools van je bedrijf!

  • CPQ (Configure, Price, Quote) verwijst naar een softwareoplossing die bedrijven helpt bij het configureren, budgetteren en genereren van nauwkeurige offertes voor complexe producten of diensten. Met CPQ-software kunnen sales- en marketingteams productconfiguraties aanpassen op basis van klantvereisten, prijzen en kortingen beheren op basis van vastgestelde regels zodoende snel en foutloos offertes te genereren. Het stelt bedrijven in staat om de verkoopcyclus te versnellen, de nauwkeurigheid van offertes te verhogen en de winstgevendheid te maximaliseren door middel van efficiënte prijsstelling en geoptimaliseerde productconfiguraties. Gekoppeld met het ERP kan deze data automatisch het hele productieproces aansturen.

  • Vragen over of interesse in de software oplossingen van Squadron?