Dynamics Business Central Featured image
 • Van Dynamics NAV (Navision) naar Microsoft Dynamics Business Central

 • Ben je een trouwe fan van Navision en wilt u de stap zetten naar de nieuwste versie van de bekende Microsoft ERP software? Business Central is dé opvolger van Navision.
  • Wat is Navision? 

   Dynamics NAV (of Navision) was een van 's werelds meest gebruikte ERP-systemen voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Sinds 2018 is het echter niet meer te verkrijgen, en komt er nu ook minder of geen ondersteuning meer voor bestaande licentie. Microsoft heeft namelijk een nieuwe versie klaar staan: Business Central.

   Wat is Business Central?

   Business Central is dé opvolger van Navision. Het heeft 3 pijlers: sneller aanpassen, slimmer werken en beter presteren. Het is de perfecte combinatie om op uw eigen tempo mee te groeien met het platform, uw productiviteit en efficiëntie te verhogen en zo een beter inzicht te krijgen in uw bedrijfsresultaten. Business Central is ontwikkeld om mee te groeien met uw bedrijf en noden. 

  • Het verschil tussen Navision en Business Central

   Moderne omgeving, maar toch vertrouwd

   Business Central sluit goed aan bij de huidige gebruikerservaring op Navision en andere Microsoft-producten. Zo hebt u slechts een minimum aan tijd nodig om te wennen aan het nieuwe systeem.

   Intuïtieve interface

   Business Central biedt een moderne en dynamische interface. Het is aantrekkelijker, gebruiksvriendelijker en intuïtiever. U kan schermen ook volledig personaliseren. 

   Lagere kosten

   Business Central kan gebruikt worden in de cloud. De kosten zijn zo lager voor hardware, software, onderhoud en updates of upgrades.

   Toegankelijk op elk apparaat

   Business Central is browsergebaseerd en kan je gemakkelijk op elk apparaat en overal bereiken. U heeft zo altijd en overal toegang tot uw ERP. 

   Automatische updates en upgrades

   Waar u bij Navision vaak zelf instond voor het uitvoeren van upgrades, wat vaak onverwachte kosten met zich mee bracht, is dat bij Business Central anders. Aangezien Business Central in de cloud werkt, krijgt u maandelijks gratis kleine aanpassingen. Om de 6 maanden krijgt de ERP een grotere update. 

   Voortdurende ontwikkeling

   Andere voordelen zoals

   • Sterkte integratie met Microsoft 365
   • Met AppSource toegang tot 700 extra apps om Business Central eenvoudig uit te breiden
   • Verbeterde besluitvorming met Power BI